søndag 21. juli 2013

Fremdrift

Hei og Hopp!
Hektisk start på sommeren og med litt mer action enn vi hadde planlagt. Nå har vi nå tatt ferie. God tid til arbeid i huset. Nå hører det med at vi har en 2-åring, så arbeidstimene er ikke ubegrenset. 
Vi har ikke vært på latsiden. Jeg har begynt å male huset. Jeg har ikke stresset til nå, men jeg må nok jobbe mer effektivt skal jeg ble ferdig med hele huset innen ferien er slutt. Stig har nesten blitt ferdig med garasjen. Det er meldt fint vær kommende uke, så Stig kommer sikkert til å hjelpe meg denne uken med maling fremfor å jobbe inne. Går ut i fra at det blir nok dager fremover til innearbeid.

Bilderas fra siste ukeneBildet er tatt i dag. Inngangspartiet. Kloppensøylene har ikke kommet opp, da vi fikk feil dimensjon. I tillegg skal vi støpe platting fremfor inngangspartier før de skal monteres.


Taket er endelig ferdig på garasjen. Tok sin tid å legge valmatak.
Takk til pappa som hjalp Stig med siste rest av taktekkingen!Veggene på balkongen er malt. Taket gjenstår. Det blir nok kommende ukes prosjekt.
Strålende fornøyd med valg av maling og farge. Eget innlegg kommer om det.Jeg rett og slett ELSKER huset mitt. Evig takknemlig for at vi tok oss tid til timesvis med planlegging og skissering i AutoCad i forhold til utsikt, innsikt, vindretning og sol. Utsikten er fantastisk og følelsen når man kommer inn i rommet, med tanke på vindusplassering, er ubeskrivelig. Jeg mister fortsatt nesten pusten når jeg kommer inn i huset. Best av alt.. vindu til gulv, men minimalt med innsikt.Den franske balkongen på soverommet. Fantastisk!! Meget fornøyd!Balkongen sett fra utsiden.Fasaden - her før Kloppensøylene kom på plass.Gjerdet har kommet opp. Vi har lagt duk i skråningen og plen er sådd. Timesvis med raking av stein. Intern tørrhumor var resultat etter timesvis med raking. Kloppensøylene er kommet opp og gresset har begynt å gro. Det har også ugresset. Undertegnede har i kveld luket hele plenen... Litt av et arbeid, men verdt det.


Nytt innlegg kommer allerede i morgen ;)


-Trine


2 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Kven har produsert dørene/vindauga til den franske balkongen?

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails