tirsdag 30. juli 2013

Fremdrift...maling...kjeeeeeedelig...

HeiHei!

Jeg er halvferdig med ferien, og hittil har den bestått av maling. Jeg er så lei som det går an å bli!
Heldigvis hjalp svigerfar til med maling og svigermor med barnepass. Mamma og Pappa har også passet Marie noen dager slik at vi fikk male. Været har vært helt topp og kan ikke klage på over 20 grader. Har vært en flott start på ferien!

I skrivende stund har vi igjen å male dragere og søyler i forbindelse med altanen. Ellers så er alt på begge sidene + fremsiden av huset, malt to strøk. Det som gjenstår er baksiden av huset + garasjen. Om været er med oss, så regner vi med å være ferdig til helgen. Stig har gjort ferdig garasjen. Alt som gjenstår er å sette inn porter og garasjedør. Fredag begynte han også og male. Det har hittil gått med 60 liter maling. Vi har kjøpt inn slik vi har igjen 16 liter til. Forhåpentligvis er det nok, totalt 76 liter! I tillegg har vi brukt 3 liter Visir. 
Garasjen er så og si helt ferdig! Flinke Stig!


Over ferien kommer betongarbeiderne tilbake for å støpe plate i garasjen, foran inngangen, legge Aqua Drain og fylle inntil huset og nedkjørselen.


Stillaset er fortsatt oppe på bildet. Vi tok ned stillaset på søndag. Før vi gjorde det, pusset jeg vinduene, skrapet av malingsflekker og fikk bort klisteret fra klisterlappene som var på vinduene. Rutinert gjort siden det er en stund til jeg når til de vinduene igjen!Stig fornøyd med lørdagens malingsinnsats!


Fiiiiiine huset vårt :)


Jeg planlegger eget innlegg om valg av tak. I tillegg er innlegg om planer om innredningen/interiør ikke langt unna. I dag bestilte vi nemlig isolasjon. Den ankommer om en drøy uke. Da er det full innsats inne!


Ha en fin kveld!


-Trine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails