onsdag 9. januar 2013

Støttemur

God kveld
I går ble støttemuren ferdig. Må si oss svært fornøyd. Jeg har ikke sett muren i dagslys ennå. Kun på dette bildet. Jeg var imidlertid i kveld en tur i tomten. I mørket ser det også svært bra ut. I dag har de fylt på med masse og startet på skråningen som skal være fra muren og en liten meter opp. Liten nedtur var det i dag da vi fikk vite at graverne hadde møtt på fjell. Vi hadde håpet på vi slapp sprenging da naboene på begge sider slapp å sprenge. Ikke annet enn utgjort. 

Fikk klarsignal fra Enerbygg at snekkerne begynner rett over påske. Så da er huset oppe til sommeren slik som planlagt. Med mindre noe uforutsett dukker opp.

Nå går alt slag i slag. Tirsdag er det møte med elektriker. Vi har fått forslag på det elektriske tidligere, men må gjøre noen små endringer. Ellers er vi svært fornøyd med det forslaget vi har fått. Det elektriske er både Stig og jeg enige om er viktig, så det blir nok noen runder før vi er helt fornøyd. Mye som skjer nå, og det på et tidspunkt der både Stig og jeg har det hektisk på jobb.  

-Trine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails