onsdag 16. januar 2013

Oppdaterte tegninger

God kveld!
Hektiske dager med familieliv, jobb og planlegging av hus. Møtet med elektriker er unnagjort og er fornøyd. Fortsatt mange valg igjen å ta på det feltet, men føler en del nå er gjennomtenkt.

Vi har fått oppdaterte tegninger på fasade. Nå nærmer tegningene seg klar. Det som ikke fremkommer på tegningene her er at vi skal ha stålpipe, men det skal settet en "vanlig" pipe utenpå slik det ser ut som en vanlig pipe. Dette var til stor glede for meg da jeg synest at stålpiper ser noe spinkelt ut. MEN det er ikke bare estetiske grunner til vi vil ha dette. Pipen blir også sterkere og tåler forhåpentligvis litt mer vind her i vindfulle nordvest.Endringer på sprosser og glassrekkverk er tegnet inn.
Sprossene i vinduet ved inngangen/trapp er endret.Forsøk på å få frem hvordan utsikten blir. Vi kommer fortsatt 30 cm høyere enn der jeg står å tar bildet. I tillegg skal vi selvfølgelig vesentlig frem. Jeg står her bak der huset skal stå.


Som tidligere nevnt så måtte vi på fjell. En del av fjellet var så råttent at de fikk skrapet/hakket det løst
Resterende må sprenges. Det var ikke lett å finne folk som hadde tid å ta jobben, men i morgen kommer de mest sannsynlig og får sprengt bort resten av fjellet.


Den berømte muren...


Her skal huset stå!

Det var siste nytt fra oss!
Ha en god natt!

-Trine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails