torsdag 23. januar 2014

Master bedroom

Hei og hopp!
Da er det på tide og vise frem planene for Master bedroom. Planen var å få suite-følelsen på soverommet. Det tror jeg at jeg har fått til med en størrese på nesten 20 kvm og tilhørende garderobe, bad og barnesoverom/kontor/bod.

Hvordan badet blir, er ikke heeelt klart ennå. Det meste er klart, men noen detaljer gjenstår. Badet tar vi derfor i et eget innlegg. Barnesoverommet og garderoben er kledt med Fjordal v-fal panelplater i fargen Skagengrå. På gulvet bli det samme eikegulv som på soverommet og resten av huset.
Gulvet er bestilt og blir fra Tarkett eik helplank hazel. gulvet er beiset i en svaaaak mørkere tone som gjør at gulvet passer flott til mørke møbler, men ikke all skitten viser.

Vi bruker overmalbar tapet med svak struktur på soverommet og maler med Jotun Wonderwall i fargen Macchiato. I utgangspunktet ønsker jeg en mørkere farge, men var redd for at området utenfor garderoben ble for mørkt. I Det område skal vi ha spotter, men tror det fort kan bli for mørkt uten dagslys. Endte derfor på macchiato.

På garderoben blir det ingen dør inn, men en åpning. Ser for oss og montere en skyvedørsgarderobe-dør på utsiden. Inne blir det Pax garderobeløsning fra Ikea. Farge mørk brun. Det blir innredning på hver side. 

I første omgang skal Marie sove på det lille barnerommet hos oss. Jeg synes hun er litt for liten ennå til å la henne ligge alene i kjelleren. Nå venter vi familieforøkelse i august, så lillebror eller lillesøster må jo ta over det rommet etterhvert. Da vi tegnet planløsningen var vi svært opptatt av at det skulle være enkelt og komme seg inn på barnas soverom i kjelleren, tilfelle brann. det er også en stor del av grunnen til at vi ikke har valgt et hus med loft. Så hva jeg/vi egentlig er redd for er jeg usikker på. Og med tanke på brannvarslersystemet som bli montert så skal det være rimelig trygt. 

Status på fremdrift av soverommet er at på garderobe og barnerom står det igjen gulv, lister og foringer. Det samme gjenstår på garderobe. På badet holder Stig på og bygge kassen til toalett, vegghengt blandebatteri og skittentøysjakt. Trod er lagt på veggene og det er klart til Litexplater. Vi har ikke støpt gulvet på badet ennå. På soverommet er det tapetsert, men ikke malt. Det gjenstår også gulv, foringer og lister.


Bilde av soverom før tapetseringGarderobe


Bad, før Stig bygget kassen til toalett m.m


Barnerom, lite rom, så vanskelig og ta bilde. Noe av julepynten har vi allerede flyttet!Soverommet med fransk balkong og opplegg til TV med skjulte kabler.


-Trine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails