torsdag 21. mars 2013

Oppdatering

Hei og god kveld..natt?

Klokken har bikket midnatt og Stig er fortsatt på jobb. Lange dager på jobb for oss om dagen. 
I tomten går det meste som planlagt. Siste uken har ikke motivasjonen for blogging vært på plass da jeg/vi ikke var helt fornøyd med natursteinmuren som ble satt opp. Frustrasjon og mange valg måtte veies før vi bestemte oss for hvordan vi skulle løse problemet. Saken var dårlig kommunikasjon i flere ledd noe som medførte at muren ikke ble helt som planlagt. Etter at både min pappa og faren til Stig hadde uttalt seg ble vi enige om en løsning. Resultatet ble til slutt veldig bra! heldigvis er vi innom tomten flere ganger daglig slik at feilen ble oppdaget før det ble for kostbart og rette på feilen. 

Vi har faktisk ikke tatt bilder av muren ennå, så de må nok vente til i morgen kveld. Jeg legger ut noen bilder av platen som har blitt støpt og litt forskjellig...


Her er varmekablene lagt og armering. Det er tegnet opp hvor veggene kommer på isolasjonen.


Tre timer senere er platen støpt.


Solskinnsdag i tomten..

Forrige fredag var vi i møte med Enerbygg. Byggeleder skulle nå ta over ansvaret for prosjektet og vi skulle ha et felles møte med selger og prosjektleder. Noen småbestemmelser ble også gjort angående huset. Vi har inntil videre utsatt oppstart av snekkerarbeid med 4 arbeidsdager. Det ser ut til at grunnarbeiderne trenger noen dager ekstra. Det var heldigvis greit for Enerbygg. 
Under møtet kom det frem at alle veggene i underetg var ferdig. Vi spurte derfor fint om vi kunne komme inn på lageret å se. Det fikk vi! Det første møtet med drømmehuset vårt! Må si det var rart å se. Vi har gjort en del endringer i forhold til det opprinnelige Karat-huset så vi følte det var vårt hus med våre bestemmelser som stod foran oss. Må innrømme at det kom en tåre i øyekroken da jeg fikk se veggene..


Noen av veggene i underetg.


Her er veggen som var under bygging. Det er karnappet i underetg. Da jeg så veggene forstod jeg at det er et stort hus....

Det tar 6-7 uker å sette opp råbygget og takstolene kommer allerede i 9 april. Det går unna! Lett å glemme at de egentlig allerede har startet å bygge huset.

I påsken skal vi male loddbord og Stig skal bygge garasje. Det blir spennende. Nå går startskuddet for arbeidet vi skal gjøre selv. fargen på huset er allerede bestemt og blir offentliggjort søndag! ;)

Ha en god natt folkens!

-Trine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails