søndag 10. februar 2013

Ringmur

Selv om eksamen er et tilbakelagt kapittel forble det stille fra denne kanten. Grunnen var forkjølelse som kom i hus. Først Marie, også har Stig og jeg kavet oss gjennom siste uken med hanglende helse og mye jobbing. Nå ser det endelig ut som formen er stigende!

I dag er det morsdag. Gratulerer med dagen alle mødre!

I tomten har det virkelig skjedd ting siden sist. Ringmuren er ferdig! Vi bruker Vartdal-elementer. Fredag ble det støpt i elementene og muren er altså ferdig. Neste uke er det rørlegger som skal legge bunnledningene og betongarbeiderne skal sette opp støttemurer som skal være på hver side av huset.
Siste uken har vi brukt en del tid på tegninger på huset. Vi har tegnet opp møbler der de skal stå. I tillegg til at vi har fått lagt inn tegningene av kjøkken og vaskeromsinnredning som ble utarbeidet forrige lørdag. også endelig plassering av toalett, badekar, vask o.l må bestemmes i løpet av dagen i dag. Alt dette må være klart til i morgen da rørleggere skal begynne sitt arbeid. Vi har hatt noen runder, men ser ut som vi skal komme til den optimale løsningen. De som kjenner meg vet at ingenting kan være tilfeldig når det kommer til hus. Skal legge ut bilder av den tegningen når den er klar. 

Her er bilde fra tomten. Bakmuren er kommet opp!


Trine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails