mandag 7. oktober 2013

nei.. det har ikke stoppet opp!

Hei og god kveld!

vært stille fra denne kanten en stund. Ikke fordi det har stoppet opp, men for det rett og slett er begrenset hvor mange oppdateringer og bilder man kan skrive om isolering. Hovedetg er isolert med 15 cm isolasjon, plastet og Stig har lektet ut ytterveggene. Vi har også fått delt av med innervegger.
Vi har montert ventilasjonsanlegg og jeg er snart ferdig med å isolere 15 cm i ytterveggene i kjelleren. 
I kveld har vi/jeg gått gjennom el-tegningene og notert endringer. Det er snart klart for at elektrikerne kan komme! Etter det er er gjort, skal vi isolere ytterligere 5 cm før vi kan platekle. Det går fremover og tror vi ligger foran skjema!

Vi har også fått gjort litt ute! Vi har fått støpt garasjegulv, platting utenfor inngangen, fått montert kloppensøyler ved inngangen og montert glassrekkverk!! Jeg har vært spent på hvordan glassrekkverket ville passe til huset, og resultatet var over forventet. Råtøft til huset. Understreker de rene linjene og den elegante, men stramme stilen.. me like :)
Jeg ser at jeg ikke har tatt bilde av rekkverket ennå, men tenker at rekkverket fortjener et eget innlegg med info om hva vi har valgt.

Stig har jobbet og gjort en kjempeinnsats på huset. Undertegnede har nok vært opptatt med jobbing, pass av Marie og litt festligheter siste ukene. Det jeg kan bidra med har vært lite av siste tiden, så det har for så vidt passet fint. Nå nærmer innredning, farger, plassering av el-punkt, rør og annet som er mitt bord. Alle planene mine skal ned på papir og kommuniseres til de som skal utføre arbeidet. Kreativiteten oser og jeg er spenna klar til å innrede huset etter vår stil, klassisk men med litt spenstige valg....


Terrassen er beiset! Ble anbefalt at tredekket ikke burde stå over vinteren ubehandlet. Det var også lurt å beise før rekkverket kom opp. Enklere å komme til og litt mindre maskering! Vi har brukt Trebitt terrassebeis. Fargen Tjærebrun.


Ventilasjonsanlegget på vei opp!


Tak og yttervegger isolert 15 cm + ferdig plastet.


Ytterveggene ferdig utlektet og vi har delt av med innervegger. Kjekt å få litt romfølelse!
(på bildet kan man faktisk skimte glassrekkverket ute)


Fra kjøkkenet mot stuen.


Kjøkkenet.


Hovedetg ferdig avdelt!


Gang/hall


Armering på plass og klar for støping.


Fått opp forskaling til platting samt AquaDrain-renne.


Platting og garasjegulv støpt, Kloppensøylene er kommet opp. Da gjenstår bare grunning og maling av søylene!Kveldens arbeid... gjennomgang av el-tegninger!

Ha en strålende kveld!

-Trine

1 kommentar:

  1. Spennende å følge dere i prosessen :-)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails