fredag 24. mai 2013

Oppdatering

Hei og hopp!
Det har ikke stoppet opp. Jeg har tatt en eksamen, og den var vêl gjennomført i går. Når eksamen er tilbakelagt og med godt resultat, er det på tide å ha litt fokus på husbygging og blogg igjen. Selv om min innsats ikke har vært så mye å skryte av, så har Stig stått på siste ukene!
Forrige innlegg nevnte jeg at vi skulle ha kranselag! Snekkerne fikk kake og huset ble tett som planlagt. I dag  hadde vi kranseskål, da garasjen ble tett! Det har vært en uke pause for snekkeren, men onsdag var han tilbake og han er snart ferdig med å legge mitt høyglanset tak! Over helgen skal det komme en snekker til slik at det blir litt fortgang. For vår del gjør det ingenting at vi ligger ett par uker etter skjema. Vi har nok å gjør med garasjen og uteområdet. I morgen skal vi sette opp gjerde på muren i forkant av huset. Det er lite kjekt å ta med Marie foran huset før gjerdet er oppe. Bilder av gjerdet kommer i løpet av helgen!

Jeg legger ut et lite bilderas fra siste ukene. Ser at jeg ikke har tatt bilder på en liten stund. Skal knipse noen i morgen slik dere får se taket og pipen!Kranselag!


Alle steinlektene er på plass og takstolene på garasjen har kommet opp.


Akkurat her skal jeg sitte å spise frokost! Fantastisk utsikt!Ha en strålende fredagskveld!

-Trine


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails