lørdag 6. april 2013

Grunnarbeid, ferdig!

Hei og god kveld!

Torsdag gjorde grunnarbeiderne seg ferdig for denne gang. De må nok tilbake etter en stund for å fylle inntil husveggene når de har kommet opp. 
Mandag blir en spennende dag! Da kommer kjellerveggene og bjelkelaget. Stig snakket med snekkerne på fredag, og de mente at mye var gjort i løpet av mandagen. Torsdag kommer veggene til hovedetg og onsdag kommer takstolene. Her går det unna! Så neste uke vil det skje mye! Vi krysser fingrene for at alt passer på murene og alt går uten alt for store problemer.

I dag har det lagt ned 20 cm snø. Så vi har vært i tomten og måket. Det må vi nok i morgen også slik at det blir minst mulig hinder for snekkerne på mandag. Bildene ble tatt i går før snøen kom!


Marie hjelper Stig med å nivellere! Sikrer at garasjen blir bein.


Bilde av natursteinmuren. Skal tro hvor mye det gliset i muren kommer til å irritere meg. Går ut i fra at det er glemt når huset kommer opp. Vi er alt i alt strålende fornøyd med resultatet!Nedkjørselen er oppgruset.


Fikk Stig til å sende meg tegningene av kjøkkenet og siste oppdaterte planløsning. Innlegg om kjøkken og planløsning kommer plutselig! ;)

-TrineIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails