søndag 14. mars 2010

Taket er tett!

God kveld! Denne helgen har jeg vært på hotellweekend.. spist litt for mye god mat! Før vi reiste på fredag, ble det en liten tur oppom huset. Der kunne den ene snekkeren fortelle at de hadde planer om å legge taksteinen på mandag. Kjekt! Ellers går mye av tiden til stusing i fliser. Jeg synest det er vanskelig å finne de flisene jeg ser for meg.


Dette bildet er en ukes tid siden det ble tatt. Nå er taket tett, og som tidligere nevnt, klar for takstein.
Nede harn de ikke laget hull til vinduene pga tining av snø. Inne står en stor varmeovn som varmer opp underetg. Førsøk på å bli kvitt all snøen som ligger inne. Vinduene kommer i neste uke. Nå er huset snart tett!!


Et litt mer oppdatert bilde, men platene er blitt lagt på hele taket nå.

Ellers så har dette vært en flott dag. jeg har blitt tante til en liten jente! Nå har jeg de nye Melange kanelsnurrene i ovnen. Helt genialt!! kjekt å ha liggende i fryseren!

Ha en fin søndag!2 kommentarer:

  1. Så artig å se flere bygger "mellomstasjon". Følt lenge at jeg er den eneste, hehehe!
    Herlig når taket tar form og blir tett - da ligner det endelig et hus på ekte :-D Er det noen dere kjennes dere bygger tomannsbolig sammen med eller er det fremmede?

    SvarSlett
  2. Hei! hehe.. det samme har jeg tenkt! Det går for det meste i eneoliger. Vi kjenner ikke de vi bygger sammen med, men siden "byen" ikke er så stor, så vet vi hvem de er.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails