mandag 4. januar 2010

Snø,snø, snø.......

I dag har jeg gjort noe jeg er svært stolt av! Jeg har nemlig blitt blodgiver og tappet min første 1/2liter med blod. Skal innrømme at jeg er glad for jeg ikke såg nålen før etter jeg hadde tappet. For den var tykk!! Det hører med til historien at jeg ikke merket noe særlig til det. Det gjorde ikke mer vondt enn en vanlig blodprøve. Det er jo ikke særlig vondt. Jeg hadde bestemt meg for å ta resten av dagen fri etter jeg hadde vært på sykehuset. Noe jeg er glad for. Jeg har vært svimmel, slapp, trøtt og anpusten. Det var det værste med hele greia. Men det kan man tåle for å kanskje redde et liv!

Jeg har ikke blogget nå i julen. Jeg har vært på jobb på "svartedagene" og brukt helligdagene til familie. Det er jo hyggelig, men var egentlig godt  få hverdagen tilbake! Julaften og 1. juledag var hele familien ved et vann rett ved huset til mine foreldre. Der gikk vi på skøyter i nydelig vintervær
 .Jeg har jo fått mye fint i julegave. Selvfølgelig mye av juleservise. I tillegg tivoliradio som jeg skal ha på det nye store badet i underetasjen. Jeg fikk også en dokkingstasjon til Ipoden min. Den skal stå på kjøkkenet. Var kjekt å få ting som er ment for nyehuset!

Julaften var vi oppe i tomten. Det var kjekt. uteområdet var laget til. Ser ut som det blir litt hage på oss ja! I tillegg var nå absolutt alt klart til snekkere. Som regel når man ser bare murene, ser alt så lite ut. Jeg ble positivt overrasket. Jeg har gått å tenkt at huset ikke er så stort, og vaskerom og bod blir så lite, men der tok jeg feil! Det var større enn jeg såg for meg.
Det negative er jo den snøven som har kommet. Det betyr at dersom snekkerene har tenkt å begynne, må de måke hele byggeplassen. Visst ikke er alternativet at det ikke blir gjort noe. Nå kommen det en lang kuldeperiode også. Jeg hadde helst sett at det ble bart og 5 grader frem til påske. (med tanke på husbyggingen).

På lørdag satt jeg og koset meg på kjøkkenet. Jeg satt med symaskinen og laget "bestemorpute" til slagbenken som er under produksjon. Det er en stund siden vi har jobbet på den, men det er væll for det meste sparkling, pussing, kvitstlagg og maling som står igjen. I tillegg var vi på Bohus på lørdag. Der hadde de et kjempefint lammeskinn. Det skal også være til slagbenken.Jeg skal legge ut oppskriften til desse putene. De er kjempelette og lage!


Jeg må bare vise frem pepperkakehuset jeg har laget. Selvtegnet og alt!


Ha en riktig fin kveld og godt nytt år!

 Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails