lørdag 5. desember 2009

Pinnekjøtt

Hei!


Da er det lørdags ettermiddag igjen. Synest ukene bare flyr av gårde. Dette er en lørdag jeg og min kjære har ventet lenge på. Siden vi nå bor i Ålesund og ikke i Ulsteinvik, så bruker vi å "flytte" hjem til våre foreldre i julen. Vi har synsest det er litt trist å ikke feire jul her i hjemmet. Derfor har vi de siste årene laget oss den tradisjonen der vi setter av en lørdag i desember til julefeiring i leiligheten. Dette høres kanskje litt snodig ut, og ja, vi er kanskje litt merkelige! Det vi gjør er at vi pynter til jul til den helgen og lager oss pinnekjøtt. I dag var den eneste helgen i desember som passet, derfor er det nettopp i dag vi har denne feiringen. Nå står altså pinnekjøtte til damping og leiligheten er julepyntet. Vi skal også se en koselig eventyrfilm i kveld. Vi kan kanskje heller kalle det julebord eller noe sånt. Julefeiring er kanskje litt drøyt å kalle det.


På torsdag var jeg på Bjørn Eidsvåg-konsert. det var bare helt fantastisk!! Jeg kunne selvfølgelig alle sangene, aå jeg satt og sang å bare levde meg inn i musikken. Jeg hadde billetter midt på andre rad. Rett og slett fantastisk!! Det var selvfølgelig de mest kjente sangene på konserten. De er kjempebra de også, men de aller fineste er kanskje de som er litt mindre kjent. De tok han ikke med, men kanskje like greit. Da får jeg holde de beste sangene for meg selv :)


Ellers så har jeg nå handlet inn alt jeg trenger til syprosjektene mine. Regner med jeg tar meg noen kvelder neste uke til å få sy desse tingene. Det blir koselig. Skal legge ut bilder etterhvert som det blir ferdig.


Denne uken har det vært litt stillestående i tomten. Dette til min store frustrasjon. Alt grunnarbeid er ferdig. Nå er det helt klart for snekkere. Regner med de begynner på mandag.

Ha en strålende helg alle sammen!1 kommentar:

  1. HeiHie
    Hørtes veldig koslig ut me en slik julelørdag da:)

    Og Bjørn Eidscåg <3 vi satt sikkert på samme plassane bare at vi va der på fredagen! Og på lørdag så så e han TO ganga..Holdt på å dø begge gangane! og ho Solveig hadde gått på han!!ojojo!hahah;) Måtte bare få det ut her!! hihi

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails